Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Algi-Cid 1 kg algaképződést gátló folyadék 60%

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 1.283 Ft
Várható szállítás: 2024. július 31.

Algi-Cid 1 kg algaképződést gátló folyadék 

LEÍRÁS:
Hatásos mind a szabadon úszó zöldalga fajok, mind pedig az úgynevezett sötét színű, a medence falára és az aljzatra tapadó algák ellen. Rendszeres használatával leküzdhetők az uszodák algaproblémái, mint:

- nemkívánatos, zavaros, opálos víz
- kellemetlen szagok,
-  eltömődött szűrők,
- megnövekedett fertőtlenítőszer igény

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Algi-Cid 1 kg algaképződést gátló folyadék 

Az ALGI-CID minden pH-értéken hatásos. Az ALGI-CID nem zavarja meg a homokszűrők, vagy más típusú, általában alkalmazott szűrők hatékony üzemeltetését sem.
Az általánosan használt kvaterner-ammónium vegyületekkel szemben még nagy Koncentrációban adagolva sem okoz habképződést.

FELHASZNÁLÁS:
Megakadályozza az algák elszaporodását. Biológiailag lebontható. A vízfertőtlenítő eljárás szükséges tartozéka. A klórmentes fertőtlenítőszerek kiegészítő vegyszere.

ADAGOLÁS:
Kezdeti adag:
ERŐS ALGÁSODÁS ESETÉN:
A maximális hatékonyság érdekében az erősen algaszennyezett medencéket az ALGI-CID alkalmazása előtt ki kell tisztítani. Utána az enyhe algásodásnál leírtakat alkalmazzuk.
ENYHE ALGÁSODÁS ESETÉN:
Éppen csak látható algaszaporodás esetén (a víz zöldes elszíneződése, illetve sötét, vagy zöld színű algacsomók a falakon és a fenéken) 10 m3 vízhez 400 ml ALGI-CID-et kell adagolni. Ezután 24 óra múlva az elpusztult algacsomókat el kell távolítani hagyományos tisztítási módszerekkel – beleértve az algafoltok lekefélését, a fenék vákuumos leszívását és a szűrők visszamosását.
TISZTA MEDENCE: Frissen takarított és feltöltött medence kezelésére 10 m3 vízhez adjunk első alkalommal 100 ml ALGI-CID-et.

Heti adagolás:
A kezdeti adagolás után, 10 m3-ként, hetente egyszer:
¨ a fedett uszodákban 40 ml
¨ a szabadtéri medencékben 60 ml ALGI-CID szükséges a medencék látható algamentes állapotban tartására.

A szer maximális hatékonyságának kifejtése céljából gondoskodni kell az ALGI-CID-nek a medence vizében történő egyenletes elosztásáról. Az ALGI-CID kompatibilis az uszodavíz kezelésénél általánosan alkalmazott egyéb vegyszerekkel és hatékony mind savas, mind pedig lúgos közegben.

OTH engedélyszám: OTH 4147-3-2008

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!