Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A víz hatása az emberi szervezetre
Jan 12
A víz hatása az emberi szervezetre

Bolygónk nem véletlenül kapta a Kék Bolygó nevet, ugyanis élhetetlen hely lenne víz nélkül. Ez az anyag alapvető alkotórésze a Földön található ásványoknak és kőzeteknek, valamint a növények és élőlények elengedhetetlen életforrása is egyben.

Ásványvizet vagy csapvizet igyunk?
Nov 08
Ásványvizet vagy csapvizet igyunk?
A víz elengedhetetlen része szervezetünk egészséges működésének, így a megfelelő folyadékbevitel rendkívül fontos. Magyarországon a csapvíz és az ásványvíz fogyasztása is biztonságos, így sokunkban felmerülhet a kérdés, hogy melyiket érdemesebb fogyasztani, és miért.
Medenceépítés. Mikor, ha nem ősszel?
Oct 12
Medenceépítés. Mikor, ha nem ősszel?

A legtöbb embernek tavasszal fordul meg a fejében az, hogy medencét szeretne a kertjébe. Éppen ezért a kivitelezők többsége egyáltalán nem, vagy csak részfeladatokra osztva tud árajánlattal szolgálni. A nagy kereslet miatt az anyagok beszerzése is nehézkes, így kiszámíthatatlan, hogy nyárra be tudnak-e fejeződni a munkafolyamatok.

Medencék téliesítése
Sep 19
Medencék téliesítése

Magunk mögött hagytuk a meleg nyári napokat, lassacskán a kinti fürdőzések is megritkultak, és már javában tart az ősz. Ennek ellenére mégsem feledkezhetünk el a medencéinkről, hiszen mielőtt ténylegesen búcsút vennénk azoktól az idei szezonra, ügyelnünk kell arra, hogy a megfelelő állapotukat megőrizzék a hideg időjárás alatt is. Az ezen célt szolgáló eljárást a medence téliesítésének nevezzük.