Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klórgranulátum 1 kg UN 3077,9, III, (E) - 375 kül.ut.

4.300 Ft (3.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 1.283 Ft
Várható szállítás: 2024. június 17.

Klórgranulátum 1 kg

A fertőtlenítés feladata a vízben egészségügyi kockázatot jelentő vírusok, gombák és baktériumok elpusztítása.

Miután a vízelemző teszterrel megmérte az aktuális szabad klór értéket, ki kell számolni a szükséges vegyszermennyiséget. Az adagolási mennyiség megtalálható a vegyszercímkén.

Fertőtlenítéshez használhatunk granulátum, tabletta vagy folyékony halmazállapotú vegyszert. A granulátumot először egy edényben fel kell oldani és az oldatot öntse bele a medencébe egyenletesen elosztva a felületen.

Soha ne kerüljön fel nem oldott granulátum a medencébe!

Tabletta adagolásához használjunk adagolóbóját. Folyékony vegyszer csak adagoló berendezéssel adagolható. A medence szabad klór értékét hetente 1-2 alkalommal ellenőrizni kell.

4.300 Ft (3.386 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

 

SUPERKLÓR klórgranulátum

A víz gyors fertőtlenítésére
56% klórtartalommal diklórizocianurát hatóanyaggal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. 

Nagy hatékonyságú fertőtlenítőszer 56% klórtartalommal, gyorsan oldódik, pH értéket nem emeli. A víz folyamatos vagy lökésszerű fertőtlenítésére szolgál. Hatóanyaga az aktív klór, amelyet a gyors lebomlás ellen az izocianursav stabilizál.

Felhasználási javaslat: A termék nagy hatékonyságú, nátrium-diklór-izocianursavként stabilizált, aktív klór hatóanyagú fertőtlenítőszer, amely gyorsan oldódva alkalmas kisebb medencék folyamatos vagy intenzív fertőtlenítésére.

Legfeljebb 70 m³ térfogatú medencében alkalmazható közvetlenül feloldva, nagyobb medence esetén adagolópumpával kell adagolni.

Lehetőleg naplemente után adagoljuk. A termék adagolását követően, min. 30 percig, ill. a teljes elkeveredésig a vízben fürdőző nem tartózkodhat.

CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!