Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RW25 vízlágyító berendezés beépített gyantaágy fertőtlenítéssel RainWater széria

361.950 Ft (285.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. augusztus 17.
RW25 vízlágyító berendezés beépített gyantaágy fertőtlenítéssel RainWater széria
361.950 Ft (285.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Europafilter RS 1"
38.000 Ft (29.921 Ft + ÁFA)
Keménységteszter 1 flakonos
6.985 Ft (5.500 Ft + ÁFA)
Szerelvényblokk Bypass Inline M1"
43.815 Ft (34.500 Ft + ÁFA)
Flexibilis cső 1" BB, 800 mm
16.200 Ft (12.756 Ft + ÁFA)
PurAqua sótabletta 99,8 % 25 kg
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)

Leírás

Magas felszereltségű háztartási vízlágyító berendezés. A RainWater az egyik leggazdaságosabb vízlágyító család a piacon, köszönhetően az intelligens vezérlésének és a széria tartozék sórácsnak.
Az intelligens vezérlőfej beprogramozásával alacsony víz és só fogyasztás érhető el. A sórács biztosítja a homogén sólét és a takarékos só felhasználást.
A vezérlőfej a megfelelő beállítások elvégzése után figyeli a vízfogyasztást és optimalizálja a regenerálás idejét. A RainWater lágyító a regenerálás ideje alatt is szolgáltat vizet.
Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot. A vízlágyító berendezés menüjében az angol nyelv mellett magyar nyelv is válaszható.

Csatlakozás: 3/4"
Térfogatáram: 1,5-1,8 m3/h
Gyanta mennyiség: 25 liter
Kapacitás: 75m3x°nk
Telepítési méret: 1100x380x525 mm
/magasság x szélesség x mélység/

A vízlágyítás a vízkő elleni védelem leghatásosabb módja, amikor kivonjuk a vízből a lerakódni képes „kemény” sókat, és kicseréljük „lágy” sókká, amelyek nem rakódnak le. Ez az un. ioncserés eljárás, a vízlágyító berendezések működésének alapja. A kemény víz átáramlik egy nyomásálló műanyag oszlopba töltött kation cserélő gyantán. A gyanta azonnal kivonja a kalcium és magnézium ionokat a vízből és kicseréli azokat nátrium ionokra. A gyanta egy bizonyos mennyiségű víz átfolyása után elveszti lágyítókapacitását, ilyenkor a vízlágyító az automata vezérlőfejének segítségével a lemerült gyantát egyszerű konyhasó oldattal regenerálja. Regenerálás folyamán a készülék tiszta vízzel többször is átmossa a gyantát, hogy a fogyasztásra kerülő víz véletlenül se legyen sós ízű. A vízlágyítókat formatervezett, tetszetős kivitelben lehet megvásárolni és a készülékek már a beépített sótartályt is tartalmazzák. A kimerült ioncserélő gyantaágy regenerálását a beépített vízóra automatikusan vezérli, a berendezés így nem igényel felügyeletet, annyi csak a dolgunk, hogy a regeneráláshoz szükséges sótablettákat időnként (1-2 havonta ) pótoljuk a sólétartályban.

A vízlágyító berendezés előnyei:

- Meggátolja a csúnya vízkőlerakódást, a háztartási gépeket megóvja az idő előtti tönkremeneteltől

- Kevesebb mosóporral és különféle vízlágyító adalékok nélküli lágy vízben történő mosásnál a ruhák tisztábbak lesznek, megőrzik természetes puhaságukat, színűket

- A lágy víz csempén, berendezési tárgyakon foltmentesen szárad, megkönnyíti a takarítást

- Fürdéskor a lágy víz nem szárítja a bőrt, a hajat lágyabbá, rugalmasabbá, a bőrt selymesebbé és egészségesebbé varázsolja

- A kávé és tea íze is kellemesebb, mivel a lágy víz jobban kioldja az olajos aromaanyagokat

Lágy víz használatával az épületgépészeti berendezéseket, háztartási gépeket megóvjuk az idõ elõtti tönkremeneteltõl. Elkerüljük az energiapazarlást és egyidejűleg a felhasználó számára is a lehetõ legmagasabb kényelmet nyújtjuk, például azzal, hogy a lágy víz csempén, berendezési tárgyakon stb. foltmentesen szárad, tehát jóval kevesebb házimunka (vízkőmentesítés, csap- és csempetisztítás) vár a háziasszonyokra! Mosásnál, mosogatásnál a tisztítószer akár 40%-át is megtakaríthatjuk, nem kell vízlágyító adalékokat használnunk, tehát jelentős megtakarítást eredményez. Ennek ellenére a mosott ruhák lágyabbak és mégis tisztábbak lesznek, ráadásul jóval tovább megőrzik színüket. A konyhában az evőeszközökről, poharakról nyom nélkül száradnak fel a vízcseppek, a csempék, csaptelepek foltmentesek, fényesek lesznek. Fontos szempont, hogy a lágy vízzel készített ételek sokkal finomabbak, a tea és a kávé zamatosabb, mert jobban kioldja az olajos aromaanyagokat. Tisztálkodás során is érezzük a lágy víz jótékony hatását. Tusolás és fürdés után a bőrünk bársonyos lesz (szinte nincs is szükség testápolóra ) a hajunk pedig lágyabb és rugalmasabb. Még az érzékeny bőrűeknél sem jelentkezik többé a fürdés után szokásos kellemetlen viszkető érzés.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!