Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízkőmentesítő készülék AQUA 2000

TREBEMA AB. Svédország
60.325 Ft (47.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. augusztus 17.

Vízkőmentesítő készülék AQUA 2000

A termékcsalád legnépszerűbb tagja. Családi házakhoz javasoljuk. Az AQUA 2000 készüléket közvetlenül a vízmérő óra után érdemes beszerelni, így az az egész rendszert védi. A szerelés egyszerűen, gyorsan kivitelezhető, szakértelmet nem igényel. A készülék felszerelhető mindenféle fémanyagú és műanyag csőre.

60.325 Ft (47.500 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Max átfolyási teljesítmény : 50 liter / perc = 3 m3/h
Max. cső hatótávolság : 60 méter /beszerelés helyétől az utolsó vízvételi helyig/                      Max.cső csatlakozási méret : 2"

A szerelés a vízvezeték megbontása nélkül, annak külső felületére történik. A szereléshez kb. 20 cm szabad csőhosszúság szükséges, a cső helyzete lehet vízszintes vagy függőleges. A készülék egységcsomagjához kétféle méretű AWAB bilincs tartozik, így a készülék 1” - 2" csőkeresztmetszetig mindenféle méretű csőhöz csatlakoztatható. A műanyag házban lévő műgyantával kiöntött elektronikus vezérlő egységet és a csőbilincseket összekötő vezeték hossza, szükséges toldás esetén max. 2 m lehet. A szereléshez szükséges minden kellék az egységcsomagban rendelkezésre áll. Az AQUA 2000 2" csőkeresztmetszetig, 50 l/perc átfolyó vízmennyiségig fejti ki teljes hatását, 2" csőkeresztmetszet felett a vezetéket meg kell osztani és az osztásnak megfelelően több készüléket beépíteni. 50 l/perc vízmennyiség feletti teljesítménynél 2 db AQUA 2000 készüléket kell sorba kötni, min. 15 cm - es távolságot hagyva a bilincsek között. Az AQUA 2000 , 20 - 25 nK° német vízkeménységig kiváló hatásfokkal kezeli a teljes átáramló vízmennyiséget, függetlenül annak hőmérsékletétől. Az AQUA készülék, ha nincs kihasználva a max. átfolyó vízmennyisége 25 - 30 nK° keménységű vizet is eredményesen kezel. Alkalmazható az összes hőmérsékleti tartományban, ahol a víz még folyékony állapotban van. A készülék mozgó alkatrészt nem tartalmaz, felügyeletet és karbantartást nem igényel. Működése megbízható és üzembiztos. Az AQUA 2000 feloldja a már lerakódott vízkövet a vezetékekben, tömítéseknél. A beszerelés utáni kezdeti időszakban a csapvégeken lévő szűrőket a leváló vízkő eltömítheti, azokat szükség esetén folyó vízzel mossuk ki. Ha a rendszerben üzemel egy centrifugál szivattyú vagy más egyéb olyan készülék ami növeli a víz nyomását, akkor az AQUA készüléket mindig ezen berendezések után, a víz folyásának irányába kell beépíteni. Mindenféle centrifugál szivattyú, a víz nyomását növelő berendezés, az AQUA készülékkel elért hatást közömbösíti. Többlakásos lakóépületekhez, 4 - 6 lakásonként, vízbekötésenként 1 db AQUA 2000 készülék beszerelése elegendő.

ÖSSZEFOGLALÓUL AZ AQUA 2000 ELŐNYEI:
- A vezeték megbontása nélkül, bármilyen anyagú csőre csatlakoztatható
- Felszerelése egyszerű, szakértelmet nem igényel
- A már meglévő vízkövet is feloldja
- Használatával kb. 15-20%-al csökken a mosószerigény
- A szervezetnek hasznos kálciumot a vízben hagyja
- Karbantartást, felügyeletet nem igényel, vegyi anyagot nem használ
- Műgyantával kiöntött elektronika, mozgó alkatrésze nincsen
- Minimális üzemköltség, üzembiztos működés
- Beépített digitális működéskontrollal ellátva
- 4 év garancia az anyag- ill. gyártási hibákra
- Svéd gyártó

Mennyiség egység: db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek