Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dewan-20 P klórmentes (aktív oxigénes) jacuzzi /uszodai vízfertőtlenítő granulátum 1 kg

9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 1.283 Ft
Várható szállítás: 2024. július 26.

Klórmentes uszodafertőtlenítő granulátum 1 kg

Aktív oxigénes fertőtlenítő granulátum fürdővíz fertőtlenítésére és a kezdő DEWAN-20 koncentráció beállítására.

9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Dewan-20 P klórmentes uszodafertőtlenítő granulátum 1 kg

Adagolás megkezdése előtti teendők:
A DEWAN-20 fertőtlenítőszer használata előtt mindenképpen végezze el a medence teljes vízkörének fertőtlenítését! („sokkolás”)

Keverjen a vízbe 50 gramm / m3 (kb. 10 evőkanál) ALGA-SOKK P granulátumot, melyet előzőleg 1 liter vízben feloldott. Keringesse a vizet a szer elkeveredése érdekében. A fertőtlenítőszeres vizet legalább két órán keresztül hagyja hatni. Ha a keringetés beindításakor a fúvókákból már nem jön elhalt biofilm, engedjük le a vizet. Öblítsük ki és töltsük fel a kádat újra.

Indító adagolás:
A fertőtlenítést biztosító DEWAN®-20 koncentráció gyors használati szintre (8 mg/l) emelése érdekében 10 m3 medencevízhez adjon 0,5 kg DEWAN®-20 P granulátumot - melyet vízben előzőleg fel kell oldani - és 150 ml ALGI-CID algásodás megelőző szert.

Folyamatos adagolás:
A kívánt fertőtlenítő hatás biztosítása érdekében a DEWAN-20 KONCENTRÁCIÓT folyamatosan a 8 mg/l érték közelében kell tartani!

Optimális esetben a DEWAN®-20 P-t hetente egyszer kell adagolni.

Az adagolandó mennyiség: 10 m3 medencevízhez 0,5 kg DEWAN®-20 P granulátum és 100 ml ALGI-CID. Az adagolás szempontjából a legfontosabb tényező a tényleges fertőtlenítőszer szint, melyet DEWAN®-20 mérőcsík használatával tud ellenőrizni.  Amennyiben a medencében mért érték 4 mg/l-re csökken, helyezze be a következő adag DEWAN®-20 P granulátumot és ALGI-CID alga-mentesítőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!